Kirjasto

"Yliopiston kirjastossa tähän on neljänkymmenen ihmisen varausjono. Täällä mä sain sen uusiakin koska ei ollut jonoa"

”Erinomaista palvelua jälleen tekijänoikeuden tietokeskuksen kirjasto. Tieto uutuuksista tulee meiliin, kirjan voi varata helposti ja noutaa nopeasti.”

Tekijänoikeuden erikoiskirjasto (aikaisemmin Tekijänoikeuden tietokeskus) on Tekijänoikeusinstituutin ylläpitämä erikoiskirjasto. Kirjasto on perustettu vuonna 1987 Teoston yhteyteen, mutta vuodesta 1993 alkaen se on toiminut osana Tekijänoikeusinstituutin toimintaa.

Kirjasto sijaitsi pitkään Lauttasaaressa Teoston yhteydessä, mutta vanhan toimitalon purun myötä se muutti Teoston alivuokralaiseksi Kamppiin Urho Kekkosen kadulle keväällä 2014. Muutto nykyiseen osoitteeseen Pitkänsillanranta 3B:hen tapahtui kesällä 2020.

Kirjaston kokoelmiin hankitaan keskeinen tekijänoikeusalan kotimainen ja kansainvälinen kirjallisuus. Kirjastopalvelut ovat kaikkien käytettävissä. Kirjastosta kaukolainataan muihin kirjastoihin ilman veloitusta.

Tekijänoikeuden erikoiskirjasto tarjoaa kirjastopalveluja ja tiedonhakupalveluja. Kuukausittain ilmestyvän uutuusluettelon ja/tai viikottain ilmestyvän mediaseurantakoosteen voi tilata yhteydenottolomakkeen kautta.

 

Ajankohtaista

Tekijänoikeuden erikoiskirjasto on toistaiseksi suljettu kävijöiltä. 
 

 

Yhteystiedot

Tekijänoikeuden erikoiskirjasto
Pitkänsillanranta 3B
00530 HELSINKI 

Tietopalvelu, lainaus- ja varauspyynnöt:

informaatikko Anne Holappa

Paikalla  sopimuksen mukaan. Otathan ensin sähköpostitse yhteyttä:

anne.holappa@copyrightsociety.fi

puh. 040 658 1972 

 

 

 

Yhteydenottolomake

*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.